Het Koekjesfeest

Een feest voor iedereen!

Graag willen wij je introduceren tot het Koekjesfeest. Wij breiden dit jaar het Suikerfeest uit met het Koekjesfeest.

Graag willen wij je introduceren tot het Koekjesfeest. Wij breiden dit jaar het Suikerfeest uit met het Koekjesfeest.

Het Koekjesfeest is een feest voor iedereen. Het is een feest van saamhorigheid

en verbinding. Een feest van koek en lekkernijen. Het feest van warmte en om elkaar geven. Het is een feest waarbij culturen samensmelten en waarbij jong en oud verbonden wordt door koek.

We starten een initiatief waarbij we koekjes bakken voor de ouderen, onze buren, de mensen die we liefhebben en de mensen die ons nodig hebben. Wij willen mensen verbinden en geluk brengen in de vorm van een koekje. Dit doen we door koekjes van verschillende culturen samen in een zakje te stoppen, om met zijn allen van te genieten. Op de dag van het Suikerfeest brengen we deze koekjes, met liefde verpakt, langs in Amsterdam.

De afgelopen maand hebben moeders en dochters, via stichting Saaam, maaltijden bereid voor behoeftigen in Amsterdam. Hierbij gaat veel dank uit naar restaurant Meram die hun keukens voor deze moeders beschikbaar heeft gesteld. Al deze kleine beetjes hebben een grote impact gehad die we willen graag willen doorzetten.

Daarom vieren wij dit jaar het Koekjesfeest. Wat kan jij doen? Ga aan de bak! Letterlijk. Join de nationale Koekjesfeest-challenge. Deel je zelfgemaakte koekjes met je buren of stuur ze naar ons op. Dan worden jouw koekjes bezorgd door ons team.

Van Joodse koek tot Marokkaanse koek, van Surinaamse koek tot Turkse en Nederlandse koek. Laten we samen delen, samen genieten & vooral samen zijn.

Deel jouw bakproces en resultaat met de hashtag: #koekjesfeest, zodat het Koekjesfeest een nationaal feest wordt voor iedereen.

Ken jij iemand die wel een koekje kan gebruiken of wil je onze koekjesbakkerij supporten via een donatie? 

Voor meer informatie zie de website van het Koekjesfeest: www.koekjesfeest.org

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *