In een wereld die plotseling werd opgeschud door de uitbraak van het Covid-19 virus, heeft ook Nederland zijn deel van de uitdagingen onder ogen gezien. Steden die ooit zo levendig waren, werden stil, terwijl gezondheidszorgmedewerkers en essentiële werknemers onvermoeibaar doorwerkten aan de frontlinie.

Saaam heeft de impact van deze pandemie van dichtbij meegemaakt, en we zijn er trots op dat we de handen ineen hebben geslagen met de gemeenschap om steun te bieden waar het het meest nodig was. Samen, zoals onze naam al impliceert, hebben we gezocht naar manieren om de geest van verbondenheid te behouden, ook op afstand.

Deze periode heeft ons geleerd dat, zelfs te midden van de grootste uitdagingen, Nederlanders veerkrachtig, solidair en vastberaden zijn. Covid-19 heeft misschien Nederland in zijn ban, maar de kracht van saamhorigheid zal ons er doorheen leiden. We blijven samen sterk, samen met Saaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *